Pumppaamohuollot ja muut palvelut

Palvelut pumppaamohuolloista, maanrakennuksesta ohipumppaukseen ja puhdasvesipalveluihin | Pirkanmaa ja Tampere

Viemärinhuoltojen lisäksi Kaivopumppu palvelee asiakkaitaan myös muun muassa pumppaamohuolloissa, maanrakennuksessa ja erilaisissa puhdasvesipalveluissa. Toiminta-alueemme ulottuu koko Pirkanmaan seudulta aina Hämeenlinnaan asti. 

Pumppaamoiden huolto ja korjaus, erotinkaivojen hälytinhuolto ja korjaus

Teemme erilaisten jätevesipumppaamoiden huollot ja korjaukset pumppaamoautomaatio mukaan lukien. Saneeraamme pumppaamoita ja teemme myös avaimet käteen tarjouksia pumppaamoasennuksista. Meillä on erinomainen ja laaja yhteistyökumppaniverkosto, jota hyödynnämme palveluissamme.

Maanrakennus

Urakoimme maanrakennushankkeissa tehokkaalla kaivinkoneellamme esimerkiksi viemäreiden kaivuissa sekä maa-ainesten kuljetuksissa.

Puhdasvesipalvelut

Teemme myös erilaisia puhdasvesipalveluita, puhdistamme pora- ja rengaskaivoja sekä paineavaamme porakaivoja. Käytössämme on myös korkeapainepesulaitteet aina 750bar saakka. Lisäksi teemme vesipumppujen ja vedensuodattimien huollot ja asennukset.

Höyrytys

Teemme erilaisia höyrytystöitä kunnille, rakennuksilla ja teollisuudessa. Avaamme myös esimerkiksi yksityisten ojarumpuja ja sadevesikaivoja jäästä sekä sulatamme vesiputkia. Käytössämme on ajanmukainen kalusto ja osaava henkilöstö. Tarvittaessa pystymme käyttämään laitteistoa myös höyrypesurina.

Ohipumppaus

Ohipumppausta teemme Mäki-Rein hydraulisilla 2000l/min - 5000l/min uppopumpuilla sekä läpi-imevillä imuautoilla.

Bajamajavuokraus

Toimitamme Bajamajoja erilaisiin tapahtumiin avaimet käteen periaatteella. Lisäksi meillä on tarjota lämmitettävä WC- kontti (naiset 4/miehet 2+2).

Ota yhteyttä ja kysy lisää