Suurtehoimuroinnit ja -puhallukset

Suurtehoimuroinnit ja -puhallukset teollisuuteen, uudis- ja saneerauskohteisiin | Pirkanmaa, Tampere ja Hämeenlinna

Suurtehoimurointi on oivallinen menetelmä, kun rakennetaan uutta tai uudistetaan vanhaa. Suurtehoimuroinnilla poistetaan esimerkiksi vanhan talon alapohjan pölyävät maa-ainekset ja eristeet sekä hometta sisältävä purkujäte. Teollisuudessa imuroinnilla estetään esimerkiksi palovaaraa poistamalla pölyä tai muuta palavaa materiaalia koneitten ympäristöstä. Suurtehoimuroinnilla päästään käsiksi hankaliinkin paikkoihin, joissa työskentely muilla tavoin voi olla mahdotonta.

Siinä missä tehoimuri imee, sillä voidaan myös puhaltaa tilalle uutta sepeliä, hiekkaa tai Leca®- soraa kapillaarikatkoksi. Menetelmällä saadaan saumaton lopputulos, joka säilyttää ominaisuutensa koko rakennuksen käyttöiän. Käytöstä poistettujen viemäreidenkin täyttö onnistuu imurilla. 

Suurtehoimurilla työ sujuu nopeasti ja siististi

Suurella alipaineella tehtävä imurointi imaisee raskaankin maa-aineksen suuritehoiseen imuautoon nopeasti. Materiaali voi yhtä hyvin olla kuivaa tai märkää, pölyävää tai suurempikappaleista. Materiaalien poisto sujuu siististi myös vaikeapääsyisissä kohteissa. 

Ammattilaisemme palvelevat sinua niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteissa koko Pirkanmaan ja Hämeenlinnan alueella. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää